Tarieven & voorwaarden

Wij staan aan uw zijde bij elke vastgoedinvestering!

Adviseren over rendement, maar ook voetangels en klemmen uit de transactie houden. Door onze inspanningen, onze kennis en ons netwerk bent u veel beter in staat om de juiste beslissingen te nemen. Geen pushen om te kopen, maar weloverwogen ondersteunen bij het nemen van één van de belangrijkste financiële beslissingen ooit. Daar gaan we voor!

De basis voor onze tarificatie is eenvoudig. De kleine module (€ 339, BTW inbegrepen of €280 + BTW) houdt in dat in een gesprek tussen de klant en de coach uitgemaakt wordt in hoeverre men iets voor elkaar kan betekenen. Dit samen met de volledige behoefte-analyse van de klant, voorstel van aanpak hoe het onroerend goed te vinden, maar ook op welke zaken te letten op technisch vlak evenals wat documenten betreft (welke zijn nu precies de verplichtingen van de verkoper?). Let op, twee telefonische adviezen maken deel uit van deze module.

Als we dan voor een complete koperbegeleiding met full service een percentage afspreken voor een verregaande begeleiding, geldt volgende gouden regel steeds als basis: een professionele coach betaalt zichzelf terug! Naargelang de moeilijkheid en de opdracht is een vergoeding van 2 en 3% van toepassing.

Dan heeft u als koper gegarandeerd op alle vlakken het onderste uit de kan gehaald. Zoals dit de vastgoedmakelaar voor de verkoperskant doet. Neem vrijblijvend contact op en bepaal hoe ver wij voor u mogen gaan.

FAQ

Betaal ik nu als koper twee maal de rekening?

Neen dus. Enerzijds worden eveneens panden onderzocht die niet via een makelaar te koop aangeboden worden. Bij deze is er veelvuldig een echte behoefte aan professioneel advies. Anderzijds zal het verkopende persoon zijn die de factuur van de makelaar betaald. Hij is ook de opdrachtgever en krijgt alle voordelen: georganiseerde bezoeken, geen kosten dossier en publiciteit, waardebepaling bij verkoop en soms zelfs het opvragen van de nodige documenten...

Wat als mijn droomhuis niet wordt gevonden?

De kans dat u naar iets onrealistisch zoekt is klein, omdat de vastgoedcoach er van in het begin met de voeten op de grond zal landen. Behoudens anders overeen gekomen vinden we het fair dat een gedeelte van de afgesproken vergoeding (60%) na een afgesproken periode (3 à 4 maand) op het minimum van het vastgestelde en besproken budget verschuldigd wordt.